Spaans

Dos cervezas por favor!

Wil je graag een nuttige taal leren die daarnaast ook hip en zwoel is? Dan is een thuisstudie Spaans zeker iets voor jou! Leer op een snelle en efficiënte manier Spaans spreken, lezen en schrijven op verschillende niveau’s. Voor de beginners zijn er basiscursussen en voor diegenen die al wat voorkennis hebben zijn er de thuiscursussen voor gevorderden.

Met een cursus Spaans leer je op een gemakkelijke en leuke manier je eerste woorden Spaans. Leer de basis van de Spaanse woordenschat en gramatica op een plezierige manier. Er wordt je geleerd om conversaties te houden in reële situaties. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de weg moet vragen, hoe je een hotel boekt en hoe te bestellen op restaurant.

Wist je dat Spaans naast een vakantietaal ook een veel gebruikte handelstaal is? Spaans is namelijk de tweede wereldtaal en wordt in meer dan 20 landen over de hele wereld gesproken. Zo is Spaans bijvoorbeeld ook de officiële taal in de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Mexico, Peru en Cuba. Spaans als vreemde taal wordt daarom steeds vaker gevraagd door de werkgever.

De thuisstudie Spaans heeft het voordeel dat je zelf je studeertijd kan bepalen. Je kiest immers zelf waar je studeert, wanneer je dit doet en hoelang je je bezig houdt met je lessen Spaans.

Heb je het er al warm van gekregen? Bekijk dan snel het aanbod cursussen Spaans.