Portugees

Wil je graag aanstekelijke Portugese teksten en liedjes kunnen vertalen zonder het gebruik van Google Translate? Dan is een basiscursus Portugees zeker iets voor jou! Leer op een snelle en efficiënte manier Portugees spreken, lezen, verstaan en schrijven.

Wist je dat Portugees naast een vakantietaal ook een veel gebruikte handelstaal is? Portugees wordt namelijk niet alleen op het Portugese vasteland gesproken. Zo is Portugees bijvoorbeeld ook de officiële taal in de landen Brazilië, Mozambique, Angola en Kaapverdië. Vooral Brazilië zit in een enorme economische groei en daarom wordt Portugees als vreemde taal steeds vaker gevraagd door de werkgever. Brazilië is één van de zogenaamde BRIC-landen; waarbij de andere Rusland, India en China zijn. De cursus Portugees voor gevorderden biedt de oplossing om de Portugese taal naar een hoger niveau te tillen. In een mum van tijd heb je een excellente basis van het Portugees. Daarbij zijn Portugezen en Brazilianen zeer trotse mensen. Zij zullen het zeker erg waarderen als je met hen kan communiceren.

Met een basiscursus Portugees leer je op een gemakkelijke en leuke manier je eerste woorden van deze leuke taal. Leer de basis van de Portugese woordenschat en grammatica op een plezierige manier. Leer converseren in reële situaties. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de weg moet vragen, hoe je een hotel boekt en hoe te bestellen op restaurant. Haal de warmte van de Portugese zon in huis met een thuisstudie Portugees voor beginners.

De thuisstudie Portugees heeft het voordeel dat je zelf je studietijd kan bepalen. Je kiest immers zelf waar je studeert, wanneer je dit doet en hoelang je je bezig houdt met je lessen Portugees. Bekijk snel het aanbod thuisstudies Portugees.