Frans

Je ne comprends pas…

Heb je altijd horen zeggen dat Frans een moeilijke taal is? Bewijs het tegendeel en leer in sneltempo het Frans beheersen. Met een thuisstudie Frans leer je in een mum van tijd de basis van de Franse taal.

Begrijp je de Franstalige inwoners niet altijd? Met een basiscursus Frans leer je op een gemakkelijke en leuke manier je eerste woorden Frans. Leer de basis van de Franse woordenschat en grammatica op een plezierige manier. Er word je geleerd om conversaties te houden in reële situaties. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de weg moet vragen, hoe je een hotel boekt en hoe je bestelt op restaurant.

Goed Frans kunnen is leuk en handig op reis, maar je kennis van de Franse taal staat ook mooi op je cv. Steeds vaker wordt er gekeken naar je talenkennis en een goede kennis van het Frans wordt in veel bedrijven in binnen en buitenland uitermate geapprecieerd.

Een thuisstudie Frans heeft het voordeel dat je zelf je studietijd kan bepalen. Je kiest immers zelf waar je studeert, wanneer je dit doet en hoelang je je bezig houdt met je lessen Frans. Kies vandaag nog de cursus uit die het beste bij jou past en al je materiaal wordt handig thuis geleverd.