Engels

Heb je altijd al je Engels willen bijschaven, maar heb je er nooit tijd voor gevonden? Dan is een thuisstudie Engels iets voor jou. Je kiest eindelijk zelf waar en wanneer je studeert en je bepaalt zelf het niveau van je cursus.

Start je met een basiscursus dan leer je op een gestructureerde manier woordenschat en gramatica. Ook leer je goed hoe je deze woorden moet uitspreken. Daarnaast zijn er ook cursussen beschikbaar op zakelijk niveau. Er zijn zelfs cursussen die zich richten op de specifieke dialecten zoals Iers en Schots. Met andere woorden, voor ieder wat wils.

Als je kiest voor een thuisstudie Engels kies je voor je toekomst. Engels is namelijk een wereldtaal die door miljoenen mensen over de hele wereld gesproken wordt. Bovendien is Engels een van de meest gebruikte talen in de zakenwereld. Het is dus duidelijk dat een goede basis van het Engels onmisbaar is geworden in ons dagelijks leven. Net daarom is het belangrijk om naast theorie ook correct en vlot te leren spreken en schrijven. Alleen door veel te oefenen thuis leer je je juist uit te drukken in verschillende situaties. Bij alle cursussen Engels zitten er daarom praktijkoefeningen met conversaties en veelgebruikte uitdrukkingen.

Kies zelf de cursus Engels die het beste bij jou past en wordt een meester van deze wereldtaal! We believe you can!