Duits

Heb je altijd horen zeggen dat Duits een moeilijke taal is? Bewijs het tegendeel en leer in sneltempo het Duits beheersen. Met een thuisstudie Duits leer je in een mum van tijd de basis van de Duitse taal.

Begrijp je de Duitstalige inwoners niet altijd wanneer je op vakantie bent? Uitstapjes en vakanties zullen heel wat vlotter verlopen als je de taal spreekt; een cursus Duits is daarvoor de oplossing. Met een basiscursus Duits leer je op een gemakkelijke en leuke manier je eerste woorden Duits. Leer de basis van de Duitse woordenschat en grammatica op een plezierige manier. Je leert conversaties houden in reële situaties. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de weg moet vragen, hoe je een hotel boekt en hoe je bestelt op restaurant.

Goed Duits kunnen is leuk en handig op reis, maar je kennis van de Duitse taal staat ook mooi op je cv. Steeds vaker wordt er gekeken naar je talenkennis en een goede kennis van het Duits wordt in veel bedrijven in binnen en buitenland uitermate geapprecieerd.

Een thuisstudie heeft het voordeel dat je zelf je studietijd kan bepalen. Je kiest immers zelf waar je studeert, wanneer je dit doet en hoelang je je bezig houdt met je lessen Duits. Kies vandaag nog de cursus uit die het beste bij jou past en al je materiaal wordt handig thuis geleverd!