Techniek

Ben je graag met je handen bezig en zou je het leuk vinden om meer te weten te komen over verschillende vormen van techniek? Neem dan een kijkje bij de cursussen techniek.

Het is bijvoorbeeld altijd handig om zelf wat van auto’s af te weten. Na het afronden van een cursus autotechniek kun je je eigen auto opknappen. Het is dus een cursus waar je nooit spijt van zult krijgen. Ben je liever op een ontspannen niveau bezig met elektronica? Dan zijn daar weer verschillende andere thuisstudies geschikt voor. Leer alles over de werking van een telefoon, het repareren van een televisietoestel, het omgaan met meetapparatuur en nog veel meer. Leer eenvoudige elektronische schakelingen begrijpen en bouwen. Je leert ook zelf storingen in deze schakelingen zoeken en zelfs oplossen. Een handige en leuke hobby dus!

De cursussen bevatten de laatste nieuwe ontwikkelingen en al het lesmateriaal zijn al in de cursussen inbegrepen. Een groot voordeel van een thuisstudie techniek is dat je zelf kiest waar en wanneer je studeert en hoeveel tijd je per dag aan de cursus spendeert. Dus je kan er voor kiezen om de cursus te combineren met werk, studie of een andere hobby. Neem een kijkje bij de verschillende cursussen en kies de cursus techniek die het beste bij je past.