Mode en beauty

Ben je een echte fashionista, een mode fanaat die altijd op zoek is naar de hipste kleding en de leukste make-up tips? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een enorm aanbod aan mode en beauty-cursussen, die in de vorm van een thuisstudie gevolgd kunnen worden.

Wil je zelf leren grimmen of schminken en de fijne make-up technieken leren? Dan kies je best voor een cursus make-up artiest of visagie. Visagie is een opleiding waar je al je creativiteit in kwijt kunt en goede visagisten hebben ze altijd wel ergens nodig. Denk maar aan de leuke kinderfeestjes waar je mag gaan helpen of al die vriendinnen die voortaan bij jou komen aankloppen wanneer ze naar een feest of bal moeten. Hetzelfde geld voor de cursussen nagelstyling, haarknippen en massage, je zal altijd wel iemand blij maken met het volgen van deze cursussen.

Er zijn cursussen voor alle niveaus, zo zijn er opleidingen voor beginners, maar ook als je al enige (werk)ervaring hebt kan je een goede cursus vinden bij ons. Het cursusmateriaal staat vol met informatie, tips en mooie voorbeelden over make-up aanbrengen, de verzorging van je lichaam, fitnesstechnieken, de keuze van een kapsel en de combinatie van kleding en cosmetica. Je krijgt zowel theorie als praktijk, maar de exacte inhoud van de cursus hangt af van de cursus mode & beauty van jouw keuze. Niet alleen jijzelf, maar ook je vriendinnen, tantes en moeder, zullen blij zijn met je keuze want je kunt de nieuwe technieken onmiddellijk gebruiken en toepassen op hen. Bekijk het aanbod, leer en wordt eindelijk een echte beauty & modespecialiste.